Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE ще проведе своетo първо издание в

...
Бизнес академията за стартиращи предприемачи BASE ще проведе своетo първо издание в
Коментари Харесай

Организират безплатна Академия за стартиращи предприемачи в Стара Загора

Бизнес академията за започващи предприемачи BASE ще организира своетo първо издание в Стара Загора през март, оповестиха от Общината.

Програмата е безвъзмездна и цели да насърчи бъдещи бизнесмени да развият лични хрумвания, като ги трансфорат в сполучливи бизнес инициативи. Нейни  уредник е „ IT Стара Загора “ - съдружие, фокусирано върху развиването на цифровата и предприемаческа екосистема в града и района.

Академията се организира в партньорство с Фондация „ Америка за България “ и Асоциацията на българските водачи и бизнесмени (ABLE). Академия BASE ще започва през март и в продължение на 12 седмици участниците ще се срещат с към този момент потвърдили се бизнесмени, които ще предават своя опит в разнообразни посоки - финанси, продажби, маркетинг, човешки запаси, правни правила, презентационни умения, с цел да предадат на участниците всички базови познания, нужни за започване и насърчаване на сполучлив личен бизнес.

Лекциите ще се организират присъствено в споделеното работно пространство The Lodge Coworking Space. Програма BASE няма ограничавания във възрастта на участниците. В миналите към този момент 32 издания в разнообразни обитаеми места в България се включват както младежи бизнесмени, по този начин и хора в зрелост - всеки от тях с забавна концепция или към този момент работещ личен бизнес.

Целта на е в края на образованието, с поддръжката на менторите и уредниците, участниците да приготвят и показват бизнес проект за своя план. Жури ще дефинира спечелилите по заложени критерии. Победителите на първите три места ще получат и финансов тласък от планувания награден фонд.

Кандидатстването е отворено до 21 февруари на следния ЛИНК, където има и повече информация за образованието. На 2 февруари, на специален УЕБИНАР организаторите ще опишат повече за първото издание на BASE Стара Загора. В събитието ще се включат и бизнесмени, към този момент минали през програмата и сполучливо стартирали личен бизнес.  

Повече детайлности по тематиката вижте
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР